Bismillahhirrahmanirrahim.Assalamualaikum,sebagai pembuka bicara.Di sini,saya ingin mempersembahkan reviu buku saya yang berjudul 'Secret Superheroes'.Novel ini dikarang oleh Penulis Tunas Super Reshma Bai Rao.Ianya diterbitkan pada tahun 2016.Ianya mengandungi 194 helai muka surat.

        Sinopsisnya,penemuan sepasang kasut secara tidak sengaja menyebabkan Ain memperoleh kuasa untuk berlari sepantas kilat.Halmi,kawan baik Ain juga mempunyai kuasa yang luar biasa di mana dia boleh terbang.Dengan adanya kuasa itu,mereka berdua  menggunakannya dengan membantu orang yang dalam kesulitan dan memerlukan  bantuan.

      Tanpa mereka sedari,mereka menjadi buruan Tuan A01.Namun,Z110 yang ditugaskan untuk menghancurkan Bumi telah melarikan diri dan bersembunyi di rumah Halmi.

BERJAYAKAH TUAN AO1 MENCAPAI MISINYA?

BAGAIMANA PULA DENGAN NASIB AIN DAN HALMI?

Untuk mengetahui cerita lanjut,segeralah membeli buku ini.Kawan-kawan,buku ini sangat menarik dan seronok di baca.Jangan melepaskan peluang untuk membelinya kawan-kawan.Pelbagai pengajaran yang dapat kita  dapat daripada novel ini.Sekian disini sahaja reviu buku saya.Assalamualaikum kawan-kawan!! Jangan lupa share tau!

Mari menulis reviu buku PTS dan menang duit raya RM 100 dan beratus lagi hadiah untuk dimenangi.

Semua Orang Adalah Pemenang!

Sertai Peraduan Ini

Baca syarat-syarat, cara menyertai & hadiah yang boleh dimenangi

Dapatkan buku-buku PTS, Komik-M, PTS Junior, Tunas Super, Blink Book, Blank Book di kedai-kedai buku berdekatan anda dan tulis reviu sekarang!