Assalamualaikum kawan kawan! Saya ingin mengenalkan kawan-kawan dengan novel 'Secret Superheroes'.Novel ini dikarang oleh  Reshma Bai Rao.Novel ini mempunyai 194 helai muka surat.Novel yang sungguh menarik ini diterbitkan pada tahun 2016.Kawan-kawan,novel ini memang sungguh menarik.Rugi kalau tak beli.Secara tidak langsung,dapat membuat Koleksi Novel-Novel PTS One.Sinopsisnya,penemuan sepasang kasut secara tidak sengaja menyebabkan Ain memperoleh kuasa berlari sepantas kilat.Halmi,kawan baik Ain juga mempunyai kuasa luar biasa di mana dia boleh terbang.Dengan adanya kuasa itu,mereka berdua menggunakannya dengan membantu orang yang dalam kesulitan.

           Tanpa disedari,mereka menjadi buruan Tuan AO1.Namun,Z1110 yang ditugaskan untuk menghancurkan Bumi telah melarikan diri dan bersembunyi di rumah Halmi.

BERJAYAKAH TUAN AOI MENCAPAI MISINYA?

BAGAIMANA PULA DENGAN NASIB AIN DAN HALMI?

        Untuk mengetahui cerita yang lanjut,belilah buku ini di kedai buku berdekatan.Secara jujurnya,buku ini memang menarik dan terbaik.Saat di akhir-akhir,ceritanya semakin GEMPAK!! Jadi,jangan lepaskan peluang untuk membelinya.Sampai di sini sahajalah reviu buku saya.Sekian,Assalamualaikum!!

Mari menulis reviu buku PTS dan menang duit raya RM 100 dan beratus lagi hadiah untuk dimenangi.

Semua Orang Adalah Pemenang!

Sertai Peraduan Ini

Baca syarat-syarat, cara menyertai & hadiah yang boleh dimenangi

Dapatkan buku-buku PTS, Komik-M, PTS Junior, Tunas Super, Blink Book, Blank Book di kedai-kedai buku berdekatan anda dan tulis reviu sekarang!