Berdasarkan buku di atas,saya dapat membuatkan diri saya sangat teruja untuk mengetahui kisah selanjutnya kerana ianya membuatkan saya tertanya-tanya apakah kisah yang seterusnya.

      Antara sebab kenapa saya menyukai buku ini ialah ianya boleh membuatkan diri saya seperti di dalam sebuah dunia hayalan atau dongeng. Dengan kewujudan Raja Firqan yang sangat tamak membuatkan saya seperti menjadi tidak waras apabila mengetahui yang kawan-kawannya yang di tangkap dan dibawa ke Wonderland. Selain itu,kisah ini menunjukkan kisah persahabatan yang sangat erat diantara Alisa,Aiza dan Sarah. Ianya membuatkan saya sangat terharu dengan persahabatan mereka bagaikan air dengan tebing. Akhir sekali, kes penculikan juga membawa saya ke arah seorang penyelamat. Cerita ini sangat membantu saya untuk menggembirakan saya tatkala ketika saya sedang ke sedihan.

    Oleh itu,buku ini harus dimiliki kerana ianya menaikkan rasa cabaran,misteri,persahabatan dan banyak lagi. Saya menyarankan buku ini kepada semua pembaca kerana ianya mempunyai bahasa dan tatabahasa yang sangat baik.

Mari menulis reviu buku PTS dan menang duit raya RM 100 dan beratus lagi hadiah untuk dimenangi.

Semua Orang Adalah Pemenang!

Sertai Peraduan Ini

Baca syarat-syarat, cara menyertai & hadiah yang boleh dimenangi

Dapatkan buku-buku PTS, Komik-M, PTS Junior, Tunas Super, Blink Book, Blank Book di kedai-kedai buku berdekatan anda dan tulis reviu sekarang!