Kegilaan remaja kini~

budaya Korea yang rancak lagi popular! apatah lagi di tambah dengan kacaknya oppa korea,ia mampu mebuatkan jantung berdegup kencang,mata sampai membutang ,urat muka pun jadi tegang! macam gila bayang!

Bertambah gila sekiranya ada pengumuman konsert jelajah di Malaysia. Automatik jika ada ombak di lautan, peminat kpop menunjukkan padunya sokongan! Syilala juga begitu... Peminat big bang finatik tahap maksima! 

Berlainan personaliti Emma Mona,gadis itu begitu menitik beratkan budaya Melayu tradisional. Tariannya lembut gemalai. Berpenampilan baju kurungbersulam keemasan dengan keronsang besar. Memang cantik memang tertawan! 

Akibat berbeza budaya, Syilala mahu buktikan bahawa tarian tradisional sangatlah ketinggalan zaman. Manakala tarian rentak kpop lebih menyeronokkan.Emma Mona pula begitu lantang mempertahankan seni tradisional Melayu yang semakin dilupakan.

Perang di antara budaya Melayu dan budaya Korea mula tercetus. Mereka sering berlawanan dam mensambotaj latihan-latihan tarian yang diadakan bagi membuat persiapan Sri Bangsar

Mari menulis reviu buku PTS dan menang duit raya RM 100 dan beratus lagi hadiah untuk dimenangi.

Semua Orang Adalah Pemenang!

Sertai Peraduan Ini

Baca syarat-syarat, cara menyertai & hadiah yang boleh dimenangi

Dapatkan buku-buku PTS, Komik-M, PTS Junior, Tunas Super, Blink Book, Blank Book di kedai-kedai buku berdekatan anda dan tulis reviu sekarang!