PEKOMIK BESTSELLER, TIM MISI DAN PAKAR MOTIVASI DR. TENGKU ASMADI PH.D. MEMPERSEMBAHKAN SIRI BESTSELLER KOMIK-M

"MISI x MAP (Motivasi Alihan Pelajar)"


Anda keliru dan buntu sewaktu memilih buku motivasi terbaik untuk anak anda? Anda tidak mempunyai wang yang banyak? Ayuh! Cuba baca reviu ini! Anda nilaikan sendiri. Untuk anak kesayangan anda berjaya dalam pelajaran....

MISI X MAP (MOTIVASI ALIHAN PELAJAR) MENJADI SASARAN PARA PELAJAR 2016!!!


Membaca komik "MISI x MAP (Motivasi Alihan Pelajar)" ibarat membaca sebuah buku motivasi yang bergambar. Ia lebih kepada buku motivasi berbanding komik, namun lebih menarik berbanding buku motivasi biasa.

Lukisan didalam komik ini sangat cantik dan kemas. Jalan cerita sangat awesome dan extraordinary, mungkin kerana banyak tip motivasi telah dikongsi melalui komik ini.

Membaca komik MISI x MAP (Motivasi Alihan Pelajar) mengambil masa berhari-hari kerana untuk memahami dan mendalami ilmu bermanfaat ini tidak boleh terburu-buru walaupun ia adalah sebuah komik (komik ilmu).

KOMIK MOTIVASI BESTSELLER

+ BUKU MOTIVASI BESTSELLER

= LETUSAN MOTIVASI BERGANDA!

Dapatkan buku komik keluaran PTS & Komik-M di pasaran hari ini juga! Dengan menggunakan bahasa melayu (malaysia) tinggi dan 100% halaman berwarna ia pasti menarik minat anak anda untuk membaca komik "MISI x MAP (Motivasi Alihan Pelajar)". Harga komik ini hanya RM9.90 (Semenanjung malaysia) dan RM10.90 (Sabah/Sarawak).


"ULASAN KOMIK 2016 MISI x MAP (Motivasi Alihan Pelajar) OLEH ASYRAFIE"

Mari menulis reviu buku PTS dan menang duit raya RM 100 dan beratus lagi hadiah untuk dimenangi.

Semua Orang Adalah Pemenang!

Sertai Peraduan Ini

Baca syarat-syarat, cara menyertai & hadiah yang boleh dimenangi

Dapatkan buku-buku PTS, Komik-M, PTS Junior, Tunas Super, Blink Book, Blank Book di kedai-kedai buku berdekatan anda dan tulis reviu sekarang!