Musyirah Mohd Razali

Aku Mahu Super Bodyguard

"Tiada bezanya mengikut kata awak ataupun tidak... saya tetap menderita walau apa sahaja pilihan yang diberi. Jadi, sekarang ini saya pula yang beri pilihan! Awak mahu saya teranjang muka awak atau patahkan kaki lembik itu sehingga lempuh?"

Itu adalah antara dialog Aku Mahu Super Bodyguard.

Aku Mahu Super Bodyguard menceritakan tentang Afiqah yang digelar sebagai Raja Taekwondo di Sekolah Menengah Sri Bangsar dengan dua orang rakan karibnya, Firdi dan Juliana. Mereka sangat rapat tetapi sejak Fasha TW telah memaksa Afiqah untuk menjadi bodyguard mereka, hubungan Afiqah bersama Firdi dan Juliana semakin tegang. Macam-macam dugaan yang Afiqah telah lalui semejak menjadi bodyguard The Wannababes. Dan akhirnya, Afiqah sendiri yang berkata dengan Fasha TW bahawa dia mahu dilucutkan jawapan tetapi tidak dibenarkan Fasha. Dan akhir sekali, Afiqah berjaya menjadi Super Bodyguard yang sebenar dan hubungan Afiqah dengan dua orang rakan karibnya menjadi baik seperti sedia kala.

Buku ini sangat bagus kerana memberi pengajaran dan nilai murni yang baik.

Mari menulis reviu buku PTS dan menang duit raya RM 100 dan beratus lagi hadiah untuk dimenangi.

Semua Orang Adalah Pemenang!

Sertai Peraduan Ini

Baca syarat-syarat, cara menyertai & hadiah yang boleh dimenangi

Dapatkan buku-buku PTS, Komik-M, PTS Junior, Tunas Super, Blink Book, Blank Book di kedai-kedai buku berdekatan anda dan tulis reviu sekarang!