Assalamualaikum W.B.T..salam sejahtera kepada penulis,Blinkers dan rakan sekalian.
Di sini saya akan menceritakan pasal Syila Latif dan Ema Mona.Anda semua nak tahu kan....Saya akan memperkenalkan watak terlebih dahulu.Syila Latif,merupakan gadis yang tergilakan KPOP manakala Ema Mona pula adalah gadis yang menyukai seni tradisional Melayu.
Akibat pilihan budaya mereka bebeza,mencetuskan pergaduhan dan perasaan dendam.Syilala mahu membuktikan bahawa tarian tradisional Melayu amatlah ketinggalan zaman manakala Mona pula begitu lantang mempertahankan seni tradisional Melayu yang semakin dilupakan.
Peperangan diantara budaya Melayu dan budaya Kore mula mencetus pergaduhan tahap maksima!Mereka saling bergaduhan dan mensabotaj latihan-latihan tarian yang diadakan bagi membuat persiapan hari persembahan Sri Bangsar.Adakah Miss KPOP atau Che Mek Molek menang?Bolehkah mereka berbaik semula?Bacalah novel ini untuk ketahui lanjut supaya anda dapat mengetahui pasal novel ini.Di sini sahaja saya sampaikan.Tolong sokongi saya.Sekian,terima kasih.
Semua Orang Adalah Pemenang!
Sertai Peraduan IniBaca syarat-syarat, cara menyertai & hadiah yang boleh dimenangi
Dapatkan buku-buku PTS, Komik-M, PTS Junior, Tunas Super, Blink Book, Blank Book di kedai-kedai buku berdekatan anda dan tulis reviu sekarang!