Certot

Miss Selfiestar vs Miss Make Up Stars

Hasil nukilan Naufal 5 B 2 years agoFiksyen 55

Kisah Miss Selfiestar

Aku Shana. Semua dekat sekolah Sri Superstars kenal aku siapa sebab aku adalah teacher selfiestar sampaikan orang London pun nak belajar macam mana nak selfie paling cantik. Dalam dunia ini, itulah anugerah keistimewaan aku iaitu Miss Selfiestar.

Kisah Miss Make up stars

Hi guys, my name is Nanisha. I’m a make up stars in Superstar school and i’m a make up stars and i’m so popular, glamour, and i’m good sytle.

Pada suatu hari, mereka tidak sengaja terlanggar. Tiba-tiba sahaja mereka bertekak sesama sendiri sampai Nanisha mencabar Shana untuk berlawan siapakah di sekolah ini yang paling popular.

I’m sorry.

What? You cakap sorry. Okey, saya cabar awak kalau awak ini selfiestar sangat. Kita tengok undian siapa paling popular sama ada saya atau awak yang akan popular.

*****

Pada suatu hari, di sekolah Sri Superstars membuat undian siapa paling popular. Syarat mengundi Shana iaitu gadis selfiestar. Selfie sendiri dan kata i’m Shana. Jika mengundi, gadis make up anda perlu make up dan katakan i’m Nanisha.

Nampaknya keputusan mereka sudah keluar.

Shana 1,0000M undian

Nanisha 1,0000M undian

Jadinya,keputusan adalah seri walaupun keputusan seri, tetapi mereka akhirnya mereka berdua bergabung dan memberi nama mereka bergabung selfiemakeupstars.

Juga daripada penulis ini:

Cerita lain: